Worknomad locatie
De Plek Haarlem low-res 058

Gratis voor Worknomads

Worknomads boeken deze locatie gratis met de virtuele Worknomad Pas. Klik op reserveren en vul jouw unieke Worknomad code in. De kosten voor het gebruik van deze flexplek komen dan te vervallen. Als deze locatie Worknomads extra faciliteiten aanbiedt dan wordt dat hieronder aangegeven.

Beschrijving

Dé Plek is een initiatief van enkele doorgewinterde ondernemers die vanuit hun huiskamers succesvolle bedrijven hebben gemaakt van hun ICT-ondernemingen. Zij helpen huurders van Dé Plek graag bij het tot een succes maken van nieuwe bedrijven en gebruiken daarbij al hun ervaring. Eigenaar Wim van Leenen is zelf een ervaren ondernemer en snelle beslisser die ervan geniet nieuwe activiteiten te zien opbloeien.

Het multifunctionele kantoorgebouw Dé Plek is de ideale locatie voor iedere (beginnende) ondernemer, die behoefte heeft aan een bruisende werkplek. U wordt gestimuleerd door mede-ondernemers en heeft beschikking tot alle faciliteiten die u zich kunt wensen. Bovendien is het kantoor zowel per openbaar vervoer als auto makkelijk te bereiken.


Faciliteiten

Geschikt voor

Bereikbaarheid

  • Bereikbaar met OV

Omgeving

  • Stedelijk

Reviews

  • Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze locatie